Tretmani lica


LIFTING LICA

Lifting tretman trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimuliše stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je takođe i nevidljivi rezultat - stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što duže zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih izvanrednih rezultata, dobio je nadimak - nehirurški Face Lifting.

Faze izvođenja:

1. faza - AP šminkanje (čišćenje kože od nečistoća) 2. faza - Nanosi se ulje protiv starenja kože i obnavlja ćelije na bazi Omega 3,6,9, lavanda, narandža, germanijum, vitamin A,E,C. Radi se masaža 1h. 3. faza - Nanosi se maska na bazi Retinola, obnavlja ćelije i protiv starenja kože, 30 min stoji na koži. 4. faza - nanosi se krema na bazi Retinola i radi se masaža 30 min.

RETINOL maska i krema - lifting lica, obnavlja ćelije, revitalizuje i obnavlja ćelije kože.


HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Higijenski tretman lica je deo lične higijene koja se podrazumeva minimalno jednom mesečno. Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože i odstranjivanje sebuma (loja) iz kanala lojnih žlezdi. Lice je uopšteno izloženo smogu, duvanskom dimu, sunčevim zracima, atmosferskim promenama, sitnim česticima prašine, ostacima šminke itd. Sve ovo nije na prvi pogled vidljivo, ali ostavlja dugoročne tragove na koži.

Osim lepog i zdravog izgleda efekti redovnih tretmana su i rafinisan ten, čistoća i svežina kože, povećana je efikasnost proizvoda koji se nanose na kožu. Higijenski tretman mogu raditi svi bez obzira na uzrast i tip kože. Svaki čovek je individua sa vlastitim nasleđenim karakteristikama, pa ćete kroz ovaj tretman saznati kakvo je stanje vaše kože i kako da se prema njoj ophodite. Ovaj tretman nije univerzalan i za svaki tip kože se pravi koktel različitih preparata i daje se preporuka za samostalno negovanje. Trajanje tretmana je do 120 minuta. Tretman izvodi stručno lice!

Izvođenje tretmana:

1. faza - AP šminkanje (čišćenje lica od nečistoća) 2. faza - Nanosi se piling Enzimatik na bazi centrifugiranog ananasa, bolesnu ćeliju leči, a zdravu ostavlja netaknutom, podloga je za dubinsko čišćenje kože. 3. Posle dubinskog čišćenja nanosi se maska za smirivanje kože, sterilizaciju i smirivanje crvenila. 4. Nanosi se krema i radi masaža lica.